Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Öja FF P-02/03

Följ

P-02/03

Följ oss för uppdateringar
Följ
Öja FF
Fotboll
P-02/03
Tabell
Lag M V O F P
1 Öja FF 6 4 2 0 14
2 Glumslövs FF 1 0 1 0 1
3 Höörs IS 1 0 1 0 1
4 Lunnarps BK 0 0 0 0 0
5 Veberöds AIF 0 0 0 0 0
6 Kvarnby IK 0 0 0 0 0
7 Sjöbo IF 1 0 0 1 0
8 IFK Klagshamn P03 1 0 0 1 0
9 Skurups AIF 1 0 0 1 0
10 Åhus Horna BK 1 0 0 1 0

Match

Öja FF

4 - 1
Sandskogens IP, Ystad
9 april 2016
13:15

Åhus Horna BK

Referat

Referat: Öja FF - Åhus Horna BK

Idag har generalrepetitionen inför seriepremiären kommande helg spelats. Vi blev tillfrågade av Åhus HBK P03 att möta dem i en träningsmatch under deras träningsläger nere i Ystad och vi tackade självklart ja. Matchen spelades på Sandskogens IP:s naturgräs och var säsongens första match på äkta vara vilket fungerade hur bra som helst. Vi var dock tvungna att kalla spelare som redan hade varit aktiva tidigare under dagen då handbollssäsongens sista seriematcher också spelades idag. Hjalmar, Edvin och Nils dock kom i god tid och hann t o m vara med i slutet av uppvärmingen.

Matchen hade knappt dragit igång förrän vi spräckte nollan hos bortalaget. På en vacker framspelning av Hugo Holmström gjorde Max Brandt inget misstag och 1-0 var ett faktum. Skönt med ett så snabbt ledningsmål! Killarna trummade fortsatt på med bra frenesi och hade många finfina chanser till utökad målskörd. Våra anfallsspelare och yttermittfältare hade ypperliga möjligheter att löpa igenom och komma fri med målvakten via läckra framspelningar av våra innermittfältare Theo Mårtensson och Hugo Holmström. Vid vissa tillfällen blev passningarna lite för branta eller avblåsta för offside. Vid ett antal andra chanser lyckades vi med den precisa passningen och 100%-iga målchanser uppkom. Hugos framspelning till Nils Persson var exakt en sådan lyckad operation och 2-0 blev konsekvensen. Nils fortsatte med att sätta 3-0 på ytterligare en lyckad genomlöpning och glädjen stod högt i tak på Sandskogens IP. Detta blev även halvtidsresultatet.

I andra halvan började motståndarna att trycka upp sina forwards ännu högre upp i banan än tidigare. Det tog en stund innan killarna kom rätt i positionerna och innan dess hade Åhus hunnit reducera till 3-1. Några ytterligare chanser såg sitt ljus men Hjalmar som stod i halvlek nr 2 hade nu spikat igen kassen. Istället var det Öja FF som bjöds på stora ytor av motståndarna som tryckte upp laget lite huvudlöst emellanåt. Hade vi haft lite bättre koncentration hade antalet frilägen blivit ännu fler än vad som killarna nu åstadkom. Åhus började även att spela mer och mer fysiskt vilket gjorde att vi i straffområdets utkanter fick flera frisparkslägen, vilket borde kunnat utnyttjats ännu bättre. Det avgörande målet, 4-1, tillkom på straff efter att Hugo välts omkull av en för ivrig försvarsinsats. Målet från elva meter levererades med pondus av Max som inte gav keepern en chans att rädda. I slutet av matchen var vi väldigt nära att spä på vår målskörd. Vi minns bl a Theos fina inspel till Axel Nilsson som så när satte nätet i dallring. Även Tim Nilsson var nära att få bli målskytt när Axels inlägg från höger nådde Tims laddade bössa, men ett fint målvaktsingripande undvek Öjas seger att bli en femetta. Nu stannade vinsten vid 4-1 men detta var ett bra dagsverke av våra killar! Stabilt försvarsspel, fina passningskombinationer, offensiva attacker av hög nivå och god kampmoral gjorde slutresultatet 4-1 väldigt rättvist. Bra jobbat, grabbar!

Nu har vi två viktiga träningar i veckan, måndag och onsdag kl. 17.30-19.15 på Björkvallen, innan säsongen drar igång på allvar kommande helg. Nu kör vi!!!

Ha en fortsatt skön helg,

Calle
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Alexander Gren 1 0 0 0 0 0
Edvin Carmfors 1 0 0 0 0 0
Hjalmar Olsson 1 0 0 0 0 0
Hugo Holmström 1 0 0 0 0 0
Kalle Jeppsson 1 0 0 0 0 0
Max Brandt 1 0 0 0 0 0
Nils Persson 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng
Spelarstatistik
Målvakter
Namn M G A S IM GK RK P
Hjalmar Olsson 1 0 0 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist S Skott på mål IM Insläppta mål GK Gula kort RK Röda kort P Poäng